English

Kennel Coton de Mille

Side
Menu
Du er her:   Hjem > Nyheder > 2019 og ældre

2019 og ældre

 

Den 19/10 2019

Vi har været på mange udstillinger, men en af dem, der var noget særligt, var et unghundeskue i Gjern. Der var ikke mange Coton tilmeldt, men dem der var, var enten Jims hvalpe eller vores opdræt, vi var bare stolte.
Det gik bare så flot, Aiko blev bedste Coton baby (Jim søn), Ludvig blev anden bedste baby (også Jim søn), Alice blev bedste Coton Junior samt Bir og Snowie (Milles hvalp) blev bedste coton hvalp, og om hun ikke også blev skuets 3. bedste hvalp , (desværre kom der afbud for en af hvalpene i sidste øjeblik)

 

Den 5/10 2019

Vi havde igen i år tilbuddet, at vores hvalpekøbere kunne komme på pelsplejekursus, som Excellent Dogs afholdte i vores hus. Der var mange skønne hunde og mennesker på besøg, også nogle vi ikke kendte, og  alle hvalpene efter Mille sidste kuld. Vi nød igen at se dem alle, og sikke fine de alle blev. Alle var enige om, at det var et godt tilbud vi giver vores hvalpekøbere, de fik en masse nyt med herfra.

 

Den 1/9 2019

Vi har altid hvalpetræf den første søndag i september, I år var der tilmeldt 7 hvalpe fra vores kennel. Vi havde valgt i vores kennelgruppe på Facebook at lave afstemning omkring, hvad vi skulle opleve sammen, valgt blev at prøve lidt kropskontrol og prøve en Rally bane. Der var enighed omkring, at det var en god oplevelse. Som altid suttede dagen med spisning og hygge, igen i år havde en af vores hvalpekøbers datten lave kager til kaffen

 

Den . 29/6 2019

Vi tog turen til Borås i Sverige hvor vi for første gang oplevede at stå med bedste han(Jim), bedste tæve (Luna) og bedste hvalp (Alice) i racen, vi var bare stolte af vores hunde.

 Jim BIR og Luna BIM                                          Alice BIR hvalp

 

18/3 2019

Mille har fået sit 3 kuld sammen med Lukas ejet af Merete Mouritsen.

De fik 4 tæver og en hanhvalp, se mere under Mille hvalpe 2019

Vi er begge to her i familen uddannet DKK opdrætter og hvalpene er avlet efter KSS anbefalingerne. Begge forældre er øjenlyst og patellaundersøgt, og er derudover også dna testede i 6 sygdomme.

Pt  har alle hvalpe fundet nyt hjem .

Her er billede af de kommende forældre.

Lukas ( Aslan)DKK nr DK05341/2013  og Mille (Madagaskarhunden Skønne Blixen)  DKK nr DK16635/2013

 Den 10/2 2019

Jim og Luna deltog i året førtse DKK udstilling den 10/2.

Jim vandt sin klasse og fik sit førtse junior cert imens det ikke gik for godt med Luna denne gang.

 Jim klar til at gå i ringen                       Pelsen bliver mærket      Luna smiler til dommeren

 

Den 1/2 2019

Så rejste den første af Marya hvalpe, Disney og Milo rejser i morgen. Alice bliver som i vores kennel. Se billeder af hvalpene under fanen "hvalpe og Marya første kuld"

 Milo sin familie                                          Disney med sin nye familie ( han skal være udstillingshund hund)

 18/12 2018

Tino (Cotonbrie I Love ) og Marya (Cotonbrie Marya) har fået hvalpe, de blev født den 7/12 2018.

De er nu ti dage gamle, de vokser godt, alle har mere end fordoblet deres vægt.
Marya er er skøn mor , der passer den lige efter bogen, dejligt at opleve.
I får lige nogle billede af de små

Disney                                                                  Milo

Alice                                                                    Mor og Disney

 

Weekenden den 14/12 og 15/12 tog vi til Amsterdam hvor Luna klarede sig super godt. Hun kan nu kalde sig Amsterdam vinder 2018

 

 2/9 2018

Sikke en dejlig dag vi har haft, der har været hvalpetræf og vi fik besøge af 5 dejlige coton som er hvalpe herfra.
Anne Sofie (Balder ejer) havde bare overgået sig selv med hendes kage, tænk, hun havde lavet hele flokke her i huset og så os to gamle, flot flot , ja vi var helt rørt over den kage
Vi siger jer mange tak for så dejlig en oplevelse og igen skønt at se jer og særligt jeres hunde igen.

Her er lidt billeder fra dagen

 

 

25/8 2018

Vi drog afsted til Amsterdam til Verdens udstillingen 2018. Der var hele tre udstillinger først Beneluxwinner, så en SPECIALTIES Benelux, herefter selve WDS.

Vi havde to vindere med hjem, Jim blev Best Puppy Beneluxwinner og Luna blev SPECIALTIES Best Junior, så vi var både stolte og glade over vores hunde kunne vinde. Til selve WDS blev de ikke placere,t men skidt vi havde jo vundet de to første dage.

Her er de to vinder

Jim

 Luna

 

 1/5 2018

Vi har sammen med Charlotte Sølvsten fået vores fremtidigt avlshan.

Jim (Tsachillie's Jim) som kommer fra Kennel Tsachillies i Sverige, er blevet en del af vores kennel, han er den mest milde og glade hvalp vi har købt, han smitter med glæde i hele flokken.

Her er et par billede af ham, se mere omkring ham under hans fane

 

Den 1/4 2018

Ally er her ikke mere , på grund af sygedom måtte vi sige farvel til hende, vi kan glæde os over hun har lavet et flot kuld hvalpe, og særligt over vi har Luna som en gave fra hende. Ally hvil i fred

 

Den 6/3 2018

Lidt nyheder er ang. at udstillingsåret gået godt i gang. Året startede med at Marya blive bedste tæve i Århus, Luna blev bedste tæve i Nørager, her blev Marya 2 bedste tæve. I Hedensted blev Luna bedste junior, bedste tæve og vi fik både junior cert samt  så det første cert i vores flok , hun er bare dejligt og sikke en glæde.

Her er lige et par billeder fra disse udstillinger :-)

 

Marya bedste tæve                                 Luna bedste tæve                     Igen Luna bedste tæve

  Luna med alle sine udstillings resultater Exc.JK Plac.1 CK 1.BTK CERT Jun.CERT BIK BIM

Den 13/11 2017

Der har været flere udstillinger her i efteråret, de to vi vil fremhæve er DKK Herning og WDS (verdensudstillingen i Leipzig).

Til verdensudstillingen havde vi lånt Balder (fra Mille 2 kuld) , så han og Luna fik en masse oplevelser bla. at bo på et fint hotel, det hyggede de sig med. Til selve udstillingen deltog der 107 Cotoner , så det var stort. Balder blev 3 bedste han , her gik Mille opdrætter(Charlotte Sølvsten)  med ham.

Ole på vej ind til udstillingen med hundene i vognen            Her er Balder med sin flotte placering

Stemmings billede af Balder fra udstillingen

 

 

Luna blev bedste tæve hvalp, så vi kom hjem med en lille verdensvinder .

Luna med sin førsteplads                                     Dommeren mærker hende efter.

Luna med de andre placerede                                Luna 10/11 2017

 

Luna blev i Herning om søndagen bedste Coton hvalp , om lørdagen oplevede vi for 2 gang siden hun startede som udstillings hund at hun ikke vandt, her blev hun nr 2 ud af 7 tæve hvalpe.

Her er et par billeder fra udstillingen :

Balders familie kom og igen havde Anne Sofie lavet en af sine flotte kager, en roset til Luna

 

Perioden juli til og med 11/10 2017.

Nu fik vi tid og overskud til at opdatere vores hjemmeside med nyt fra vores kennel.

Nyt vedr. hvalpe.

Vi er taknemmelige opdrættere, vi får en masse små hilsner fra vores hvalpekøbere, hvalpene trives alle godt i deres nye familier og bringer glæde til dem. Vi har et tættere forhold til to af hvalpene, da vi går til hvalpetræning med dem, det er bare skønt at se dem så ofte.  Vi har været lidt udfordret af, at Milles kuld har haft lidt tandstillings problemer, særligt Lillepigen (Luna) har fået fjernet to af sine blivende tænder, for at give hende god plads til resten af hendes tænder. Det gør, at vi går i overvejelser om at Mille skal være vores agility og rally hund og tages ud af avlen. Hun får nogle hvalpe, som har et godt temperament, så det er lidt svært, hvis hun ikke skal have flere hvalpe.  Vi planlægger at Ally skal have et kuld, næste gang hun kommer i løb (har været i en løbetid), vi regner med at det er først i det nye år.

Vi fik i teltet besøg af Sille og Noa da vi udstillede i Odense, og et billede af Sille(Diana)

Billeder af Balder og Luna ( Lillepigen, Martha)

Nyt vedr. udstilling af Luna mm.

Vores prinsesse Luna, som vi beholdte efter Hermoso og Ally, er startet op i udstillingsringen. De udstillinger hun har deltaget i, er hun enten blevet bedste Coton baby og bedste Coton hvalp på nær en gang, så det går ret godt med hende. Luna får også flotte kritikker med på vejen, så hun bliver helt sikkert vores nye udstillingsprinsesse.

Balders familie (hvalp efter Tino og Mille) har også valgt at han kommer  i udstillingsringen, det er bare skønt at følge ham og hans dejlige familie.

Her er lige et par foto fra div udstillinger.

Luna bedste Coton Baby                                 Balder (Abel) i ringen

To stolte udstiller med deres hvalpe (Luna blev 3 bedste baby af alle hvalpe på ustillingen den dag )

Det andet er et fællesbillede fra Bornholm med både Meretes hanner og vores piger.

 
Nyt vedr. hvalpetræf.

Vi har holdt hvalpetræf, her var vi i alt 25 personer og 13 hunde, der var denne gang kun en enkelt hvalp fra vores tidligere kuld, ellers var det næsten alle fra de sidste to kuld. Vi havde en hyggelig dag med fælles frokost og en masse hundeleg og snak.

I får lige et  billeder fra dagen.

Fælles billede, (der mangler Ballou fra Sisses 2. kuld).

 
Nyt vedr. Marya.

Marya, vores Italienske prinsesse, er sat på pause i udstillingsringen, da  hun/vi  får at vide, hun skal udvikle sige mere. Hun trives i flokken og nyder at få Luna at lege med.

I får lige et billeder af hende.  

  

Nyt vedr. Sisse.

Sisse vores gamle Coton på 8 år er kommet i pleje/bliver passet  i et nyt hjem ved Ebeltoft, hun havde svært ved at trives med vores hvalpe, hun blev stresset og viste med skraphed, hun ikke gad de irriterende små, så efter store overvejelser og med sorg i hjertet, valgte vi at hun skulle udstationeres. Hun skal blive selskabsdame for en ældre kvinde, som bare havde det store ønske at få en ny følgesvend. Vi er enige om, at hun kun skal blive i hjemmet, hvis både ejer og Sisse trives med dette. Vi skriver nyt senere omkring dette.

Her er et af første  billeder fra Ebeltoft.

 

Den 15/7 2017

Nyheder ang hvalpe , se under fanen hvalpe og vælge enten Allys hvalpe eller Mille hvalpe.

Vi har pt ingen hvalpe til salg, men vi vil naturligvis gerne hjælpe med at finde en god socialiseret hvalp.

 

 

9 -4

Mille har født

Så fik Mille (Madagaskarhunden Skønne Blixen, som er en skøn og mild pige som elsker at dyrke hunde sport herunder agility ) og Tino(Cotonbrie I Love Troubles, som er en dejlig, kærlig og rolig dreng med en masse udstillings resultater bla. Multi CH EUW16, WJW15, EUJW15, DKV15, DKKV15 & 16, ejet af) 4 flotte hvide hvalpe, 3 dreng og en pige.

Mille klarede selv fødslen på 2 timer og alle er aktive og har allerede taget lidt på. De har allerede en kraftigere pels i forhold til vores andet kuld.

Hvalpene er avlet efter KSS anbefalinger og testet for hvad man kan teste for.  Der er to ledige hanner efter dette kuld og særligt en af dem ligner sin far, så her er mulighed for en god udstillings dreng hvis nogen har lyst men de sælges som familiehunde

Der kommer flere billeder om nogen dage.

Se mere under fane hvalpe  Mille 2 kuld..

 

 

Vi venter på at Mille skal føde , så der kommer snart nyt herfra , imens kan vi vise hvad en af vores venner er ved at lave til hvalpene :-)

 udstyr til hvalpe gården

 

 

 3-4 april

Så har Ally født 5 sunde hvalpe, 3 piger og 2 drenge.

Se mere under fane hvalpe og Ally .

 

Marts mdr.

Det har været en utrolig dag i dag, vi er bare heldige, i dag er både Mille og  Ally scannet , Mille ( 2 kuld)skal have 4 hvalpe og Ally (første kuld)har mindst 5 hvalpe ifølge dyrlægen. De skal føder henholdsvis den 6/4 og den 11/4 så hvalpene er klare til at rejse hjemmefra i starten og midten af juni mdr.  

Ally (My Brilliant Love Actually )er en meget fin og kærlig pige og er husets prinsesse. Hermoso er faren til dette kuld han ejes af Pernille, fra vi så Hermoso (Mi-Toi's Ravishing American Boy )første gang faldt vi bare for ham og de to passer godt sammen, så det kan kun blive nogen flotte hvalpe, de to laver samme. Ally (stambogs nr.  DK02663/2015) har flere gange vundet en udstilling eller et skue og Hermoso (stambogs nr. DK15823/2013) er Europavinder i år 2013 samt har han flere andre flotte resultater.

Mille (Madagaskarhunden Skønne Blixen) er en ener og er en meget mild pige, hun er god til alle former for tricks samt rigtig god til både agility og rally . Tino (Cotonbrie I Love Troubles) er faren til dette kuld han ejes af Pernille, Tino  er en super flot dreng og har en særlig skøn personlighed,  de to passer godt sammen, så det kan kun blive nogen flotte hvalpe, de to laver samme. Mille (stambogs nr DK16635/2013) har været på udstillinger men hun trives bedre med at dyrke hunde sport og Tino er en dreng der både er flot og kan føre sig frem så det er en fryd for øjet på udstillinger, han er bla. European winner 2016 og har så mange titler som er helt utroligt, i så unge en alder at have.

Læs mere evt mere om alle 4 sundhedstest og udstilling resultater på www.hundeweb.dk.

Hvalpene bliver opdrættet efter DKK og KSS's avlsanbefalinger og etiske anbefalinger. Begge forældrene er blevet DNA-teste. Har I lyst til at høre mere om kuldet og os, så ring på 40243909 eller skriv til info@coton-de-mille.dk

Her er billeder af kommende forældre.

 

 

Ally og Hermoso

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mille og Tino

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feburar mdr.

Så er Mille og Ally blevet parret.

De kom begge to i løbetid på en gang , hvis det lykkes skal de have hvalpe imellem den 3/4 og 10/4 og hvalpe kan flytte hjemme fra i midten af juni. Ønsker I at høre mere og evt komme på venteliste (pt står der 3 på listen) er I velkommen til at ringe til os på 40243909 eller skive en mail.
Ally er parret med Hermoso (far til Milles første kuld) og Mille er parret Tino(den mest vinde Coton i Danmark 2016)
Begge hanhunde ejes af  de er bare begge to noget helt særligt og vi er taknemmelig over at Pernille også syntes vores piger er de rette for hendes drenge.
Beskrivelse af de to hanhunde kommer når begge piger er skannet og vi er helt sikre på at de begge to venter sig. De bliver skannet i uge 10.
Se billede af dem alle 4 ovenover.

Janurar 2017.

Vi har fået et nyt medlem i hundeflokke, Marya vores Italienske prinsesse er flyttet ind.

De tre andre har taget godt imod hende, hun er en pige med temperament der ikke står tilbage for noget. Særligt Sisse har taget hende til sig og de leger rigtig meget. Marya har allerede været afsted til to udstilling og har fået rigtig flotte kritikker, så vi er sikker på hun nok skal blive en god udstillings hund hen af vejen.

Her er lige et par billeder af hende

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

December 2016.

Vi ønsker alle en rigtig god jul og et godt nytår.

Så også lidt nyt fra os

Vi har desværre sagt farvel til Freja (vores carin terrie), Freja kunne ikke mere så den tunge beslutning blev taget og vi fik sagt farvel til hende. Freja vil være i vores tanker i mange år, hun var en skøn hund som vi har delt mange gode timer sammen med.

 

 

 

Så er vi flyttet på landet og vores hunde nyder det rigtig meget.

Vi har nu også fundet faren til Milles næste kuld, det kommer der mere om når hun er parret,  så nu venter vi bare på at hun kommer i løbetid, det skulle hun have været nu men vi tro det er lidt udsat på grund af flyningen. Vi regner også med at Ally skal have sit første kuld når hun kommer i sin næste løbetid , så det bliver hvis et hvalpe år for os, hvis alt går efter planen.

 

 

September 2016

Vi har nu haft årets hvalpetræf hos os, det afholdes den 11/9, der er desværre kun tilmeldt 4 hunde, to fra Mille sidste kuld. Der er også afholdt pelsplejekursus som blev holdt af Anne og Doris fra Excellent Dogs, se evt mere om dem på deres hjemmeside ” info@excellentdogs.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra år 2014

 

 

Sommer 2016

Ally har været på udstillig både i Vejen og på Bornholm, her har hun klaret sig ret godt, hun har blandt andet fået to junior certifikater og excellent med CK, hun har også fået mindre gode resultater.

De andre hunde har nydt at være med og været på ferie i tyskland.

Billeder fra sommeren.

 

Den 23/4 2016:

Mille var igen til klupmesterskab og denne gang fik hun en anden plads, hun er vores super hund. Ally er nu 14 mdr. her er lige et par billeder af dem begge to.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den 13/2 2016

Alle hvalpe er flyttet hjemmefra, , men du er velkommen til kikke på dem på hvalpesiderne, der er også dejlige videoer!

 

Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår

Vi har jo, som vi allerede har skrevet,  fået en ekstra julegave, Mille har fået fire skønne hvalpe. Der er to hanhunde (en helt hvid og en hvid/farvede) og to tæver (begge hvide med farve). Mille har haft det svært efter fødslen men har det nu godt igen, hvalpe trives og tager godt på. Vi kan se at to af dem umiddelbare ligner Hermoso (faren) særligt den hvide han tro vi kommer til at ligne ham.

Vores  andre hunde syntes det er lidt svært at de ikke må komme ind til hvalpene, særligt Ally mener at Mille skal bruge tid på hende og ikke det der ligger og siger mærkelig lyde.

Her er de alle tre dage gammel

 

 

Så skete det , vi fik en julegave , Mille har fået hvalpe.

Hun fik 4 hvalpe, to af hvert køn, en helt hvid han , resten med farve.

De har det alle sammen godt og Mille passer dem rigtig godt.

Vi lægger mere op om et par dage men her er lige et par billeder fra det første døgn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ally deltog i et skue i Billund søndag den 6/12 2015, her blev hun Bim, hun fik også en meget flot udtalelse.

Her er et par billeder fra skuet.

 

 

Mille blev klubmester i agility begynder 8/11-15

 

 

 

Mille er blevet parret 16/10-15

Vi venter hvalpe .

Den skønneste hanhund , Hermoso ,ejet af Pernille Møller Schulze og Mille (Madagaskarhunden Skønne Blixen) skal have hvalpe. Mille blev skannet den 13/11,  Dyrlægen ville ikke sige hvormange der var men skulle hun komme med et bud, var det fire eller flere
Hvalpene kommer lige til jul og sikke en julegave
Her er igen billeder af de to dejlige kommende forældre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« forrige  |   top  |   næste »

Copyright Coton de Mille | Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login