English

Kennel Coton de Mille

Side
Menu
Du er her:   Hjem > Om os

Om os

Lidt om vores familie.

Vi er en familie med to voksne og 4 hunde, vi bor på landet med en dejlig stor have hundene kan lege i. I vores nye bolig er der god plads til hunde, hvalpe og gode plejefaciliteter.

Vi har også to sønner og et plejebarn, den ene har en stor familie med børn og et barnebarn. Vores hus er derfor ofte fyldt med af mennesker og andre hunde.

Vi er en familie som bruger meget tid på vores hunde, de er medlemmer af en familie og ikke bare hunde vi avler på. Vi går eller har gået til hvalpetræning, køre kort til hund, agility, rally og ringtræning, mindst 3 gange om ugen deltager vi i forskellige former for træning med hundene.

Vi har en campingvogn som vi ofte tager på ture og ferier, vi nyder at have vores hunde med så det er nogen berejste hunde vi har.

Vi har hele livet haft alle mulige dyr omkring os og af hunde har vi også haft pyreneerhunde og cockere igennem årene.

Vores hunde er daglig på tur i skoven, vi mener, selv om det også er udstillingshunde vi har, skal de ud og opleve en masse, selv om de så er sværere at holde i pelsen efter en tur i skoven.

Vi går begge to hjemme, så vores hunde er stort set ikke alene hjemme, vi træner dog også alene hjemme indimellem.

Vi har begge to taget DKK opdrætteruddannelse og har hundene som en fælles hobby, vi holder meget af også at deltage i udstillinger.

Vi har altid vores døre åbne for andre mennesker, da vi holde af at møde venner og nye mennesker, særligt hvis man kan få en god snak om hunde.

Ole Nørgård og Mette Kristensen

 

 

« forrige  |   top  |   næste »

Copyright Coton de Mille | Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login